>

♥ drömtårta

regnig lördag. igår bakade jag drömrårta.. drömlikt gott var det , och inte alls lika svårt som jag trodde .. fick inspiration från kvällen innan ifrån "hela sverige bakar" då mamma och jag hade matlagningsprogram-kväll.. först halv åtta hos mej , sen mästarnas mästerkock och tillslut hela sverige bakar . oj , sen ville jag verkligen inte titta på fler matlagningsprogram HAHA.. 
 
recept hittat du HÄR !
Ha det fint ! kramar HaNzA ♥

Kommentarer
Postat av: nicole kestola

åh, ser sjukt gott ut :D


Skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en fototävling där jag kan vinna en systemkamera( CANON EOS 600D)
Det vill jag hemskt gärna eftersom att fota är det bästa jag vet men min kamera har gått i sönder (gjorde det för ca ett halv år sedan..) vilket är väldigt tråkigt. Nu har jag chansen att vinna en ny och fin systemkamera eftersom jag ligger etta! Men jag är rädd att tvåan ska komma i kapp mig och därför behöver jag röster! jag ligger just nu 1,3 och 4 med mina bilder!

allt du behöver göra är att rösta på helst bild 2 (det är den jag ligger etta med) sedan får du ett mail till din mail där du bara ska klicka på länken för att aktivera din röst! jag kommer självklart länka dig om du gör detta, bild + länk! som tack! skriv sedan en kommentar på MIN blogg, så blir det lättare för mig att länka dig!
http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-fa-lank.html#comment


och du behöver absolut inte göra detta! men du skulle göra mig livsglad! alltså glad föralltid! Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! kram ❤

2012-09-29 @ 21:55:28
URL: http://nikkki.se
Postat av: Soffi

SV: Kul att du vill vara med! :D

2012-09-30 @ 12:11:22
URL: http://soffilia.blogg.se
Postat av: Maja

haha ingen fara :)

2012-09-30 @ 17:16:18
URL: http://majyaa.blogg.se

komentarer♥:

Namn? :) ?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du också en blogg kanske?:

Vad har du för tankar som du vill dela med dej av?:

Matbloggstoppen
Trackback
RSS 2.0
>