>

♥ SovmorgonsFrukost ! :)

Gomorron alla ! ^^ Sovit Gott ?? :)
Idag ska jag hälsa på min nya klass i min nya skola ! Det känns ganska pirrigt ! .. Fast såklart kul !
Har suttit och redigerat lite bilder.. Har haft lite sovmorgon Myys :)
Men nu måste jag fixa mej för dagens äventyr ! Hörs senare Kraam!  ♥

♥ Macarons - The First Time..

♥ Hej Sööta Där ! Skrev jue i Fredags att jag skulle baka macarons ! Sån juvlig liten bakelse..men oj det krävs rätt mycket att få till dom (märkte jag) första gången gick väl sådär .. Men jag lovar det är inte sista gången jag bakar en macaron ! ^^ :)

♥ Jag döljer inte min ilska men Jag älskar dej stort.

♥ Hej Svejs ! Mina Läsare ! ^ , Idag har jag bara hängt me Syrran ! :) Vi har haft en mysig hemmadag tilsammans me Syster ! :)
Vi har badat (första gången i år TUMMEN UPP) Käkat pannkakor och Gjort lite Roliga videor HEHE..
Snart ska jag på Fotbollsträning (okej om typ 2 timmar) men först DATAN och PLUGGA .. Fyyy Vad jag inte gillar att plugga !! .. Ajja..Me lite Klipp från "lilla Bloggen" ska det nog funka !
Vad har ni gjort idag dåe ? :)

♥ Idag på vägen hem från "vår Resa" så stannade vi hos min kära moster ! Och så gick vi (i solen 18+YEY) till en trädgårdsmässa..Ja, det var jue mycket blommor och Hantverk också.. Inte min ShoppingForm men ändå att gå me mamma och hennes syster är rätt fint på något konstigt okej sätt . :) 
Och Vet ni vad jag hitta ?! BRÄNDA MANDLAR ! ^^ YuMMiE ! Älskart ! ♥
Sen gick vi Tilbaka och käka lite Glass o sola me fötterna i gräset :).. Vissa stunder är sånnadär stunder dåe det inte finns några Problem ! Denhär tiden var en sån stund. Problemen kopplas lixom bort. Hjärnan säger lixom Don't Worry...Be HAPPY!
Och jag älskar just DEN känslan ! ^.. Men jag önskar att den kom oftare ! Har ni känt likadant ?.. (och så är jag så glad över mina fina vänner som jag vet finns där och jag finns där för dom. När som helst var som helst! .. Det viktiga för mig är inte att ha många kompisar .. nej det viktiga för mig är att ha kompisar som man vet inte sviker som man vet ställer upp och som man har sådär kul me som man bara kan ha me Fiina vänner..Nästan inget kan slå det.. dom stunderna är värda guld)
Ja, Nu vet ni att det kan komma sånna här Tankeinlägg också.. Ibland behöver man rensa hjärnan lite . Och att göra det me fingrarna på ett tangentbord kanske inte är HELT fel ändå ?..

♥ a White Flower in Your Hand's


För världen är du någon .. För någon är du världen. ♥
Du finns där .. Jag finns här.. Jag vill aldrig att vi glider isär.
Jag vill viska i ditt öra alla roliga saker vi borde göra. För mej är du allt..Där ute är det Så Jävla kallt.Stanna annars saknar jag dej, Du betyder ju lycka för mej.
[www.HaNza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]         [*LoVe*YoU*]

♥ Home again

♥ Tjena Tjena !  , Som ni ser enligt rubriken så är jag hemma nu. Har haft en SUPERSUPERBRA/ROLIG/UNDERBAR (m.m) Långhelg ! ^^ , Saknar mina kompisar som jag var me såå hiimla mycket just nu ! Om ni ser detta så en BAMSEKRAM till er ! :) , Jag hoppas att vi kommer kunna synnas flera gånger om under sommaren ! ^^ Vi har haft såå Myysigt ! Gått på promenad (i härligt väder) paddlar kanot , (rodbåten höll på att vällta HÖHÖ) och bara snackat allmänt Tjejsnack . Simpelt och ändå så otroligt härligt ! ^^ Och så har vi ätit en massa såklart ! xO
Vad har ni gjort under Långhelgen ? :)
Är otroligt trött så ska nog inte pladdra på allt för mycket HEHE . Vill bara Tacka så hemskt mycket för en Underbar helg ! ^^ Och visa lite Bilder ! ^^
[www.HaNzA.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Ha en Härlig Kväll !
Kramar

♥ Nötiga Kakor

♥ Hej Hej ! Idag när det är Fredag och dom flesta i landet är lediga och så , så äre många som väljer att använda tiden till att baka ! :) , Och dåe tänkte jag ge er lite tips på VAD man kan baka ! ^^
Jag gjorde Nötkakor för någon vecka sen och dpóm blev verkligen över förväntan. Och så är dom jue inte Jätteonyttiga heller. Om man har sötsug mitt i vardagen så är dom Jättebra ! :) + Att dom är Hur enkla som helst !!
Här kommer recept:
Du behöver:
Matbredare (eller kniv)
2 dl Hasselnötter
1 dl Mandlar
3-5 msk lönsirap
cocos om så önskar
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa allt i en matbredare (har du inte det så hacka allt me en kniv i små små bitar) , Blanda nötmixen me Sirapen. Lägg i muffins formar eller gör högar på en plåt. Grädda i ugnen ca. 10 min.
KLART ! .. Om du vill kan du ringla lite mörk choklad över för en lite extra TOUCH ! ;)'
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Nu ska vi snart sticka ! Hörs på Söndag Kramar

♥ Hello Cookie!

♥ HejsVejs ! , Hoppas ni alla mår Bra ! Själv är Humöret på T O P P ! :D , Jag har varit ute och på Promenad me mamsen och Taget en Joggingrunda också GÖTT GÖTT ! + att jag fyllde min morgon me Bakning ! , Jag har jue berättat förr att vi ska åka Bort idag och då tänkte jag att jag skulle baka lite till alla och bjuda ! Det är perfekt när man ska träffa "många" personer för då kan man baka Jättemycket så att man vet att allt går åt . :)
Det blev Chokladsnittar Goda som ATTANS ! .. Man kan inte hålla sej ifrån varken degen eller kakorna. Men finns det något bättre än NYGRÄDDADE kakor ..Precis när man tar ut dom ur ugnen That Moment !^^
Iallafall Här kommer Bilder ! ^^ Och om ni ska baka dom VARNING man kan bara inte låta bli att stoppa dom i munnen..HÖHÖ
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Ja , Nu Ska jag nog packa lite och sen Drar vi YEEY ! ^^ ..PS. Jag hörde att det skulle bli 20+ på Söndag HUR UNDERBART ?! ^^
Ha en Riktigt Sjöön Eftermiddag Kramar

♥ Stockholm

♥ Hej Hej Leverpastej ! (HÖHÖ)
I detta Inlägg är Temat : S T O C K H O L M ♥ , Där var jag I Fredags på en Weekend me Familjen ! :)
Det var gryymt Mysigt och precis lite lagom sådär ! .. Vi åt på en Italiensk Resturang , Gick på Teater och Shoppade. Och vad tror ni att jag tyckte var det BÄSTA ?!...Jo FRUKOSTEN ! HAHA Jag vet det låter säkert sjuukt men ni skulle bara veta vad jag ÄLSKAR Hotellfrukostar ! ^^ Vet inte varför har gjort det sen jag var lite tror ja. Hah..
Iallafall här kommer Bilderna TEMA S T O C K H O L M ♥
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Det Var Det Temat ! Glöm inte att Hålla Utkik ! För jag Lovar Det kommer Fler ! ^^
Om det är något speciellt ni undrar eller har Tips om Bloggen så SKRIV ! :) , Jag är ju nybörjare på blogg.se så det skulle vara jättegulligt om ni Vile Hjälpa mej me några sjöna tips eller så. Eller så länkar ni bara era Bloggar så kan jag hämta inspiration från dom!
Ha det FiinT Kramisar

♥ Tema Blommor

♥ Heei ! :)
Jag kom på en sak , eftersom jag startade Bloggen igår så har jag ju SUPERMYCKET bilder jag måste får visa er ! Så Jag tänkte ha olika Bildteman ! :) Vad tycker ni om det ? , Jag har aldrig haft det förut. Så vi får se hur det Blir ! :)
Jag börjar me Temat B L O M M O  R ♥ För jag tyckte det passar så Bra nu i Maj , När blommorna har sin  säsong :) Om man går ut idag så bara Kryllar det av Blommor vart man än går vill man bara fota hela tiden ! Visst är det UNDERBART ?! :) Här kommer några av mina Blombilder ! Hoppas att ni gillar dom ! ^^
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Jaa, Det var några Bilder för Stunden ! (får lägga upp flera någon annan gång)
Sjöt om er Kramar ♥

♥ Du Finns i mina Drömmar..Finns jag i dina ?

♥ Tjabba Tjena Hallå !
Jag kunde bara INTE slita mej ifrån Datan imorse det första jag tänkte på när jag vaknade var BLOGGEN BLOGGEN BLOGGEN ! HIHI , Men jag antar att det är så när man har nystartat en Blogg.
Jaha .. Dåe var det Fredag igen dåe ! Jag tycker Dagarna går rysligt fort nu för tiden !
Idag ska vi åka på en Speciel Träff (a litle Bit secret) men det ska bli SJUUKT kul ! Och jag har längtat aslänge ! Typ i Flera månader ! Jag ska träffa en kompis som jag inte träffat sen i sommar ! ^^ Har saknat henne SÅÅÅ mycket ! Ni anar inte hur mycket jag har saknat henne!
Men vi kommer att åka på Eftermiddagen så jag hinner göra lite saker innan. Jag tänkte baka ! :) Men får se vad det Blir! .. Sen tänkte jag mej att jag skulle ta mej ut en tag också .. Får se om det blir springa,fotorunda, eller vanlig promenad. Ja det visar sej iallafall ! :)
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Ha en Finn Morgon Kramar ♥

♥ En Bra Taggad Känsla..

Hej Alla Sjöna Bönor !

Hur har eran dag varit ? Kristi Himmelsfärd är Jue faktiskt inte varje dag !..
Men dag Började såhär:
Jag gick upp och bakade LingonLimpa :) Så Hiimla Gott mitt Favoritrecept Just nu ! Så himla saftigt och Gött ! Och så är det så fruktansvär enkelt ! Kan lägga upp Receptet senare . (om ni vill)
Sen så kom det en kompis hem till mej och vi Fotade (en MASSOR) i mitt Rum. Eftersom det bara är vita väggar utan möbler så blev det en Perfekt Fotostudio ! :)
Sen var det dags för Match och Idag kände jag mej RIKTIGT Taggad ! ^^ (Trots att vi var senaoch mamma hade tvättat min matchtröja så den var alldeles blöt HÖHÖ)
Men Matchen Gick Bra Tycker jag vinst me 7-1 :)
Här kommer Några bilder från Fotostunden me JOSSE .
HOPE YOU LIKE IT ! ♥
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]

Ha det BRAA kramisar

♥ Blogg.se

Heej Heej !
Första Inlägget dåe ! Jag har precis Börjat mr Blogg.se , Jag har haft devote.se innan men nu tyckte jag det var dags att ta steget till blogg.se :)
Som tur är har jag min Goa kompis här som är Proffs på detta här kan ni läsa hennes Blogg ! :) → JOSSE ♥
Snart ska jag på Fotbollsmatch TAGGA ! ^^
Men nu ska vi snart äta Ser verkligen Fram emot att blogga på min nya Blogg ! :D
Men jag börjar me denna bild så länge !
Kommer flera senare I PROMISE !
[www.hanza.blogg.se © INSTAGRAM: @browneyesis]
Ha det BÄÄST så länge så hörs vi senare !
Kram
HaNzA ♥

RSS 2.0
>