>

youreawezome

@youreawezome
 
 
hej hej peepz! ^^
hoppas humöret är på topp ! 
 
idag har jag skaffat ett nytt INSTAGRAM_KONTO. efter att ha kollat på den här videon från www.coffeeworld.se  (så sjukt fin blogg) så har jag inspirerats så himla mycket ! Hon berättar om när hon hade aneroxia och hur hon har förändrats från att ha ångest,panik varje gång hon skulle äta till att le åt de små vackra grejerna i livet. Idag är hon snart frisk och nu vill hon hjälpa andra tjejer som drabbats eller är på väg. 
Och då tänkte att jag vill också hjälpa till , jag vill också bidra med något !  så jag skapade en INSTAGRAMKONTO där jag bara lägger upp peppande bilder.
 
 
ALLA är fina på sitt sätt INGEN ska säga hur du ska se ut. Dagens ideal om hur en snygg tjej ska se ut är så himla SJUK. När jag går in i klädaffärer så ser jag skyltdockor som är så smala som dom som faktiskt är sjuka , det är ju hemskt !
 
Och så sitter det massa bilder på tjejer med platt mage smala ben och putande rumpa, ja benig med andra ord. Jag förstår dom som har kroppar som är smala, det gör jag och dom måste ju också kunna trivas i sig själva .
 
därför tycker jag att det borde finnas smala (inte skelettsmala) och kraftigare "förebilder" eller vad man nu ska säga. för ALLA ska känna sig fina på sitt sätt. Det har vi glömt bort tycker jag. Jag tycker det är för mycket fokus på mage, rumpa, banta .. du kan ändra allt detta men jag LOVAR dej att om du inte trivs med dig själv och är lycklig för den du är så kommer du ALDRIG må bättre iallfall , större risk att du bara mår sämre. 
skulle kunna skriva om det här hela kvällen men jag sätte punkt här.
 
 
 
mitt nya INSTAGRAM-KONTO där just DU är awesome ! @youreawezome så ha en superfin dag och sjöt om er ! ^^ 
  

earth hour 2013

Nu kör vi earth hour 2013 ! hoppas du är med ! :)


a girl who wanted to be perfect but lost herself..

a girl who wanted to be perfect but lost herself..
 
Hej Hej ! Lördag här , supermyys  + att min kompis har hittat säsong 2 av en serie som jag är förälskad i. Lyckan gå ju inte att beskriva haha.. 
ja, och himlans fint väder har det ju varit också. Har suttit ute i solen idag och den värmer ju verkligen :) Vårlyckorus ..
iallafall har jag varit sjuk 3 dagar den här veckan så har inte varit i skolan. Då tog jag dessa bilder :)
 

 
 
 
 
hoppas ni gillade bilderna :)
glöm inte att följa mig på instagram @browneyesis och jag har även skaffat en ny men mer info om det kommer i nästa inlägg ! :)
 
sjöt om er kram HANZA♥

en vän jag aldrig glömmer.

Hej Hej ! Just nu sitter jag och tittar på Ana Gina show sååå Braaa ! ;)
Jättehärligt med fredag ! Skulle egentligen hängt med en kompis hela dan imorrn men nu ligger hon i 39,8 graders feber så det lär inte bli någonting.. :( verkligen synd hoppas hon kryar på sig !
Har ni några roliga planer i helgen ? :)
 
här kommer två bilder från när jag var med en av mina fina och närmsta vänner Katri . Vi fotade och åt godis och hade supermyys , hade egentligen tänkt att visa er bilderna tidigare men men . nu kommer dom iallafall haha ^^
 
 
 
nu ska jag fortsätta kolla och fixa lite med bloggen ! Ha en supertrevlig helg och sjöt om er ! Kraaam HANZA ♥

Robin

 
 
 
 



 
 
Måste ju bara få säga GRAAATTTIIISSS ROBIIN !!! ♥
så himla glad för hans skull. Känns som att jag har varit den enda som hejjade på honom , och nu har jag fått visa för ALLA andra att jag hejjade på rätt person :)
haha.. men han gjorde ett grymt uppträdande. !!^^ ska bli kul att få se eurovision i sverige i år ! Nån som ska dit ? :)
 

pocky

 
Hej Hej ! Hoppas allt är på topp med er ! :)
Jag hade tänkt att tipsa er om några jättegoda  japanska pinnar/kakor eller vad man nu vill kalla det. Dom heter pocky det ser ut som pinnar och smakar kaka. Dom finns i banansmak,chokladsmak,jordgubbssmak och mjölsmak. Min personliga favorit är chokladsmak :)
 
dom finns att köpa på asiatiska butiker :) Det var en kompis till mig som tipsade om dom. 
För ibland kan det ju vara kul att prova något nytt snacks/godis :) 
Men ha en jättebra dag och sjöt om er så hörs vi ! ^^
 

några svartvita händer

Hej Hej !  som ni kommer märka så håller jag på med små ändringar i bloggen. t.ex headern
jag har också andra projekt på gång som ska bli himla kul att visa er ! ^^ men än så länge kommer det inte bli färdigt på ett tag. så håll ut! :)
 
Tänkte visa några svartvita "mobilbilder" idag. Mobilbilder kan faktiskt bli superfina med lite redigering och en bra mobilkamera :)
 
    

 
 
 
 
 
 
Japp, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det lite Mindy och Maria ! ^^ Tycker ni om det programmet?
jag är helt fast.. haha tycker dom är så roliga :D
Ha det fint och sjöt om er kramar HANZA
   
 

 

 
 

Första designen.

Hej Hej ! ^^
Idag har jag gjort en design till min kompis Katri ^^ :)
Hon blev nöjd med den och det känns ju bra. Kan även meddela om att jag har startat en ny hemsida med mina designer :) Där kommer ni även kunna beställa designer där ni bestämmer text,bild,bakgruns o.s.v AWESOME vaa?! :D
 
 
Katris design :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :) och HÄR kan ni komma till min nya sida med designer av mig, fast den är inte klar ännu men om ni vill ta en liten smygtitt ^^
 
Så vad har ni gjort idag då?
 
 
 

sakta sakta blickar du framåt

Hej Hej ! ^^
Har haft en usel uppdatering här på bloggen... tyvärr Det har kommit saker i vägen jag har råkat trilla över på latsidan, ingen inspiration o.s.v 
men ni ska veta att det blir så grymt mycket roligare att uppdatera om ni komenterar innan ni lämnar .. Det är så himla himla kul att få fina komentarer av er.. Jag får ett brett leende varje gång ni skriver fina komentarer ! Det vill jag att ni ska veta ! ^^ :)
Men iallafall så har jag massa inlägg på G ! Har gjort en lista med blogginlägg som ska göras framöver :)
Funderar också på att uppdatera headern.. 
men så länge så bjussar jag på en tass bild från min katt stella :)
 
Ha en superduper fin helg och ta hand om er kram :)

RSS 2.0
>