>

♥ det fina i dina ögon

♥ "det är du sa hon och smekte han över håret.."
" ja , det är jag " sa han och kysste henne på pannan.. så där lätt, sådär fint sådär kärleksfullt och underbart..
dom gick hem i mörkret hållandes i hand.. hennes hjärta klappade så som det gjorde just för honom och alla hennes tankar var om just den person som hon nu höll så ömt om handen.. 
" vad gör vi ikväll " sa hon och log mot honom.
" kom " sa han tyst och drog med henne in på en liten trång gata.
allt var mörkt förutom gatulyktorna som ännu lös.. bilarna hördes långt borta som små susningar i vinden.. inget va så viktigt som här och nu .. dom kom fram till en stor vinröd port med ett guldhandtag..
han drog upp några nycklar ur fickan och öppnade portens lås.. dom gick upp för trappor och plötsligt va dom i hans lägenhet.. " vill du ha te? " frågade han ömt. medans han tog av sig skorna.
"ja,tack" svarade hon med en mjuk röst.
vattnet kokade medans dom satt sig ner vid det vita köksbordet.. dom båda blickade ut genom fönstret.. inte långt bort såg man  Eifeltornet som lös så oerhört sagolikt.. man såg också alla mysiga  caféer som hade nattöppet .. och folk på gatorna som inte hittade hem.. 
hon tänkte att här .. just här mår jag som bäst.. hon log för sig själv och då tog han hennes lagomkalla hand och han tittade henne djupt i ögonen .. och va det ett leénde på läpparna hon såg ?.. hon kände hans varma hand hålla i ett hårt grepp om hennes  , och det va då han sa.. " jag älskar dig "
 

 
källa: weheartit
 
(glöm inte att vara med i min fototävling!!!)
 

Kommentarer

komentarer♥:

Namn? :) ?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du också en blogg kanske?:

Vad har du för tankar som du vill dela med dej av?:

Matbloggstoppen
Trackback
RSS 2.0
>