>

♥ några ord om längtan efter hjärtslag..

♥ jag längtar jag längtar jag längtar .. åhh.. vad jag längtar .. jag vill se  dej  ,känna dej ..
jag vill sakna dej varje gång du släpper mej med blicken .. jag vill sakna dej varje gång du släpper mina händer , jag vill sakna dej varje gång du vänder dej om.. 
jag vill le mot dej som den lyckligaste av alla .. jag vill känna i ditt hår sådär som jag sett förut .. jag vill ha dej nära så nära som det bara går ..
jag vill säga till andra .. 
- inget kan skilja oss åt.. och det vill jag mena ..
 
   


 
dom söta mysiga udda kvällarna vill jag uppleva med dej .. dom hårda sorgsna stunderna vill jag att du famnar om mej och säger att allt kommer att bli bra .. 
jag vill ha dej nära .. nära inombords.. jag ska ge dej den värme du behöver och lite till..
jag ska ge dej den trösten du saknar när du är ledsen..
jag ska behandla dej som en bästa vän för livet..
jag ska älska..
 
 
[Bildkälla]

♥ om du vänder dej om lovar jag att glömma dej..

Hej Hej ! ^^ Då var det fredag igen. Tiden går ju så rysligt fort tycker jag. Iallafall så är det ju himla underbart med fredag igen :)
ja , i detta inlägg tänkte jag visa er 2 utav mina blogg-idoler.. jag är mycket intresserad av bakbloggar,frukostbloggar och dröm/dikt bloggar ^^ och självklart gillar jag bloggar med fina bilder :)
men just i detta inlägg tänkte jag visa er 2 frukostbloggar ENJOY ;D 
 
 Morning Dieries ♥
 
en frukostblogg. Den bästa i sverige om du frågar mej. UNDERBARA bilder och bloggen kryllar av kreativa recept.
jag älskar ju frukostar för det går ju verkligen att variera i all oänlighet. vill du testa nya frukostar är detta en perfekt blogg för dej :)
 
 
 
Mitt skafferi 
 
en superduperbra blogg om för det mesta bakning,mat och frukost :)
jättefina bilder ^^ Stephanie delar även med sej utav många goda recept. 
gillar du mat,bakning så är det en blogg du bara MÅSTE kika in :)
 


 
Hoppas ni har fått lite inspiration Ha en härlig Fredag Kram HaNzA :)

♥ strong is not strong enough ..

det var sent på kvällen .. dagen hade varit lång och jag var trött .. det var mörkt i mitt rum och jag försökte sova..
plötsligt händer det ..!  jag får reda på det .. 
hela min kropp blir stel .. jag blir stum .. inget känns som vanligt .. är det sant ?! .. är det verkligen sant ?! ja , det är sant ...
det tar lång tid väldigt lång tid men tillslut förstår jag .. ingen ljög .. det är bara den hemska kalla faktan som kvarstår ..
 



nu ligger jag bara i min säng och tänker .. funderar .. 
hur gick det till ?.. hur försvann hon.. och hur mår dom som är kvar ..?
jag vill säga till dom som är kvar att ni ska kämpa på och våga sörja.. jag vill säga att ni kommer bli starkare än någonsin efter att ni gått igenom detta .. livet är hårt och för vissa är livet hårdare ... det är inget vi kan bestämma .. inget vi kan ändra på.. händelser inträffar i allas liv hemska som underbara..
 
 
men hur många händelser du än får vara med om så får du ALDRIG sluta kämpa !
 

♥ mitt i allt blir mina tankar vackra ..

En decembernatt ...
 
du låg här bredvid mej och jag kände dina varma andetag nudda min frysna hud .. jag såg in i dina mörka vänliga varma ögon.. ingen hade fått mej att känna så här förut .. vi bara låg där tilsammans och tittade och andades på varann .. ingen sa något .. det var tyst .. sådär mysigt tyst .. jag kände på ditt hår och det var sådär lent och mysigt som alltid .. du ler .. plötsligt började jag tänka att där ute .. utanför fönstret går folk och fryser .. folk .. ja folk som bara är folk .. som jag inte känner eller vet om .. det snöar och vintern hade tagit landet med ett hårt grepp .. men jag behövde inte frysa denna kalla decembernatt för jag hade dej .. du spred värme så som ingen annan gjorde .. 
plötsligt hörde jag viskningar från din mun .. 
 
- kom närmre jag fryser ..
- jag är redan så nära som det bara går ..
 
 
 

♥ Jag känner doften av pepprakakor i augusti ..

♥ Hej Hej ! Hoppas allt är himla fint med er ! ^^
 
Idag gjorde jag pepparkaksmuffins av pepparkakspulver och vatten.. Ville testa och se. Och jag föredrar nog hellre riktiga hemgjorda muffins.. HEMGJORT ALLTID BÄST som jag tycker ..  men om man har bråttom eller vill göra det mycket enkelt för sej så absolut dom funkar ! ;) 
 
 
[Pepparkaksmuffins Foto: HaNzA LUMIX GF3 ©]
 
 vill du göra riktiga hemgjorda muffins så hittar du receptet HÄR.  Jag blandade i lite äppelbitar i smeten och det tyckte jag passade jättebra ! Så testa gärna :)
 
Ha det Bra Kram HaNzA :)

♥ ett "sött" godistips :)

HEY YOU ! ^^ 
Idag tänkte jag berätta för er vart STANS godaste godis gömmer sej .. Jo det var en person som tipsade mej om godiset på HEMMAKVÄLL ! ^^ där är godiset FÄRSKT och så himla GÖTT ! :) och det finns MYCKET att välja på ! ,
jag var där igår och vet inte hur mycket jag köpte men ganska mycket iallafall hehe .. och det stämmer verkligen ! mmm  vilket färskt godis ! 
 
 
 

♥ en dimmig morgon och ett par trötta ögon ..

 
 
 
det är morgon .. tidig morgon .. jag som vanligt vaknar mycket tidigare än planerat och kan inte somna om .. jag går upp och tar några yra steg .. när jag kikar ut genom fönstret ser jag en lagom tjock dimma som  lagt sej ovanför vår trädgård.. den nuddar nästan gräset sådär dimmigt försiktig .. det känns som om tiden fryser och stannar .. det är fint och jag är lycklig .. 
jag är lycklig för att det är lördag .. för att det är en ledig dag och jag är fri till att göra vad jag känner för .. jag har tid jag har dagen i mina händer ..
det som är så fint med lördagar är att jag kan äta långa långa hemgjorda mysiga frukostar ..
mmm
G O D M O R G O N
 

♥ Vad är ditt bästa frukosttips ? ..

♥ Hej Hej ! Jag som vanligt igen .. 
ja vad tänkte jag berätta för er idag då ?..
jo jag skulle vilja att ni delade med er av några frukosttips.. det kan vara vad som helst bara det har med frukost att göra :) det finna inget rätt och fel när det gäller frukost . det är det som är så bra ! ^^ 
så TIPSA på .. ge varandra inspiration .. vill ni visa en bild till erat tips så meila den till [email protected] :)
Så skriv upp erat bästa frukost tips i en komentar  NU ! desto flera desto roligare ! :)
 

♥ folk säger ofta " du får inte tänka för mycket "

för stunden lyssnar jag på Melissa Horns underbara sångtexter .. dom går rakt in i hjärtat och det är magiskt ..
hennes texter är så annorlunda .. så verkliga .. det är den finaste musik jag kan just nu .. lyssna gärna på min favorit "Mardrömmar" .. den är den finaste sång jag vet för stunden ..
texterna får mej att tänka .. blunda ..  älska och bli rädd .. idag har det varit sol på himmelen .. jag har haft en fin dag .. fredagar mmm så underbara från morgontimmarna då jag öppnar mina trötta ögon tills jag läst klart släckt lampan och somnar i en djup sömn .. 
 
    
 
ibland går livet för snabbt .. folk säger ofta till mej .. " du får inte tänka för mycket "
men om jag inte tänker hur skulle jag då kunna göra bilder av mina syner .. hur skulle jag kunna veta om jag mår bra eller dåligt .. jag kan bara inte stänga av mina tankar . jag är bara en sån sorts människa .. jag är född så och det är något jag vill lära mej accseptera..
 
 
kram ♥

♥ det regnar och jag ler ..

Idag spelades Veronica Maggios fina musik i mina hörlurar .. Det var fint och hennes ord fick mej på något sätt att må bra ..  regnet hör öst ner hela dagen samtidigt som jag ler ... regn regn regn så mysigt .. när det regnar nu på sensommaren så ser jag min värld i ett annat perspektiv .. 
 
 
jag har gått längst gator på den blöta gråa asfalten .. jag har äntligen träffat en underbart fin barndomsvän .. jag har druckit varm choklad med minimarsmellows i på expresso house.. åh jag kunde känna den söta,varma lena smaken i munnen .. mmm
vissa dagar är så fina .. som idag då jag ler inombords ..
 
 
 

♥ Ett härligt frukostplus :)

[Foto HaNzA Jordnötssmör LumixGF3©]
 
mmm.. Jordnötssmör ett PERFEKT frukostpålägg.. 
Hoppas att många av er redan har testa men om ni inte har det så skynda er till närmsta butik och köp hem och prova ! :) 
En av mina stora favoriter ! ^^
( för er som gillar jordnötter såklart)
 
Kram ♥

♥ Jag vandrar du stannar..

..jag väljer en väg .. min väg.. du väljer en annan väg men mot samma riktning .. jag vandrar och vandrar med vackra melodier i öronen .. jag tänker på något vackert och finner lyckan som strävar emot mej .. plötsligt stannar du .. du orkar inte vandra mer .. du visar med blicken att din väg har tagit slut .. du lägger dej ner tittar upp mot himmelen och önskar att du var där ..  du är vilsen ..du är ensam, du är lämnad.. du ser inte stigen du en gång vandrade på längre .. det är svart framför dina ögon och dina lungor fylls med svarta andetag .. jag ser dej långt bakom mej .. jag har redan gått vidare och märker inte när du stannar .. men nu gör jag det och vänder mej om .. då är det försent ..
 
 
 

♥ jag har gått där förut ..

Det är tisdag och jag får komma hem tidigt .. det är sjöönt .. jag behöver lugnet .. det där unika lugnet som gömmer sej hemma hos mej .. hemma i mitt hem ..det där lugnet som jag bara kan känna när jag är hemma .. det lugnet som är så underbart lungt .. idag gick jag förbi några vissna blommor på vägen hem.. och jag minns att jag stog och fotade humlor som var precis vid dom blommorna för några veckor sedan .. då var blommorna lila och röda . stjälkarna var gröna och så fruktansvärt livfulla .. jag minns att när jag stod där och fotade mådde jag himla fint ..
det var sommar .. jag var fri och jag levde sommarlivet .. jag var förväntansfull och himla lycklig ..
 
       
 
jag var själv .. vädret var vackert och humlorna poserade framför mej så lydigt och somrigt .. jag minns att jag satt där och fotade en lång stund .. för jag hade ingen tid att passa och det var inget som kunde hindra mej..
idag när jag gick förbi blommorna var dom gråa och bruna och alldeles förfärligt vissna .. jag kände nästan inte igen dom.. och i samma stund som jag såg dom där sorgsna vissna blommorna insåg jag att nu är det dags för en ny tid .. kanske inte en lika fri tid . men jag lovar att jag och ni kommer möta fina stunder iallafall .. snart kommer löven färgas och bli gula,röda och oranga .. snart kommer vindarna bli kalla och man behöver sätta på sej en riktig höstjacka.. snart kommer vattnet i sjön vara alldeles för kallt för att kunna ta sej ett morgondopp i .. snart är hösten framför våra ögon..
 
      
 

♥ långt bort i horrisonten går någon du inte ser..

Hej Hej Läsare ! Hoppas allt är bra med er .
Något jag ville skriva om idag är biscottis.. Något jag älskar så mycket .. mmmm självklart är det godast att göra dom själva (recept hittar du HÄR) men så  mycket tid hade inte jag i lördags. så då fick det bli några köpta biscottis . och det var ju himla gott. Men något som jag tycker ger det lite extra glans är att lägga sötsaker i fina burkar,skålar eller kakfat.. Jag hade en himla fin glasburk som mamma har köpt .. och där la jag mina små söta biscottis.. och tänk att något så litet ändå kan göra en lycklig, ge en lite vardagslyx helt enkelt .. för varje gång jag kollar på den söta biscottiburken så blir jag lite gladare.. konstigt men fint..
 
 
             
 

♥ Låt mej få vara stark och fri..

 
Nu tänker jag igen.. denna gång tänker jag på att äntligen kommer vi få känna det där underbara fredagslyckoruset i  igen ^^ På sommaren ger inte fredagar samma effekt ..
men nu .. nu när man går i skolan och har börjat med sina vanliga rutiner då är det dags att få känna Fredagslyckoruset som sprider sej i kroppen på fredag morgon och stannar tills fredag kväll ..
jag älskar just det där underbara fredagslyckoruset .. och det är så härligt att vi nu ska får börja uppskatta det ..
jag minns hur det kändes förra året .. då jag gick upp på morgonen och insåg att det var fredag .. plötsligt kändes allt mycket lättare och man fick automatiskt ett léende på läpparna ..
Vad tycker ni är bäst med fredagar ?
 
 
[Foto HaNzA Moln med text Lumix GF3©]

♥ Jag tänker alldeles för mycket .. men det gör jag för att jag är den jag är..

Det var en vacker nästan alldeles för vacker stund.. Jag satt i bilen på väg mot äventyr med familjen..
solen sken så starkt ..sådär starkt och självsäkert som bara solen kan..
jag log och det kändes bra.. nu hade livet hittat sin mening för en stund..
jag lyssnade på såndär musik som ger mej lyckorus och hopp.. jag kände att nu mår jag sådär underbart som bara jag kan ..
 
 
 
 
 
[Bild Solen och molnen Foto : HaNzA Lumix GF3 ©]
 

♥ något sött.

Kanske inte riktigt en frukost men ett mycket gott mellanmål eller lite fika :)
 
[Foto Chokladpudding GF3 Lumix ©]

♥ att såra någon för sitt eget nöje..

du sa dom där hårda orden. . dom orden som  träffade mej rakt ansiktet ..
bara för att skada bara för att såra.. du sa dom BARA för att trycka ner .. jag förstår inte meningen.. jag vill inte förstå den idiotiska meningen.. 
det svider .. jag vill inte höra dom orden igen.. men jag vet att jag förr eller senare kommer bli illa tvungen..
i den värld vi lever i ska jag lära mej att hantera dom orden som sårar och trycker ner mej..
det kommer inte bli lätt .. men världen är som den är idag.. och varför kan jag verkligen inte svara på..
varför människor ska säga saker som får andra att må dåligt.. varför människor ska trycka ner andra för att höja sej själva.. varför det är ett nöje för vissa att se folk som lider..
det kan jag bara inte förstå.
 

♥ Min Blogg förvandlas till en dikt och frukostblogg..

Hej Hej ! Nu har jag bestämt mej för att denna blogg ingår endast i 2 katigorier. Dikter och Frukostar :)
Hoppas att ni kommer uppskatta det ! 
Kan ju börja med en Frukost redan nu :)
 
 
Äpple med Jordnötssmör och Blåbär :) Inspiration från Morning Diaries ♥
 

♥ om henne jag aldrig fick möta..

du sa en dag att hon var en underbar människa.. du log och sa att jag skulle gilla henne mycket..
du berättade att hon var god och vänlig.. en person med fötterna på jorden och ett gott hjärta..
du berättade om dom minnen hon gett dej.. jag såg i dina ögon att du var kycklig när du berättade om henne.. jag såg i dina ögon att allt du sa va sant.. jag så i dina ögon att du verkligen saknade henne..
jag hade verkligen velat träffa henne men hon lämnade oss innan jag ens hade kommit till världen..
kanske var det hon som gjorde dej till den du är .. kanske var det hon som gjorde din barndom så vacker och fin..
jag vet inte .. men vart du än är så vill jag tacka dej ..
 
 
 

♥ a morning I remember..

 
It was a warm summerday I remember.. my feet touched the green grass .. 
 my love for summer was real.. real like love between two persons In a summer evening..
I ate raspberries and thinking about ice cream..
 
    
 
That day I was one on a million..
I was the girl I always want to be..
I was just me.
 
 
 

♥ en blåkloocka..

jag känner mej alldeles tom.. tom på ord .. tom på inspiration.. 

vilse borta inte här.. jag vill skriva så mycket .. visa alla känslor som flyger innuti mej.. men känslorna vill inte skriva av sej. dom vill bara stanna där dom är..
 
[Blåklocka Foto:HaNzA Redigerad HaNzA INSTAGRAM: @browneyesis]

♥ Där jag andas ut .. där jag hittar mej själv..

♥  klockan var 8 en torsdagsmorgon .. Några vakna ögon slogs upp och tog emot ljuset från fönsterglaset ..
jag åt det nya knäckebrödet som mamma köpt dagen innan.. till det åt jag små söta annanshjärtan.. 
dagen försvann plötsligt.. och nu är det kväll igen.. 
jag sitter på ett ställe där jag trivs.. där jag är mej själv.. här har jag min barndom..här  jag lekte mamma pappa barn.. jag skrattade och log.. jag var ett litet barn som hade kul.. jag kan se det framför mej.. jag som liten .. ler förväntansfullt på vad som ska hända näst.. ska vi byta lek ? eller ska vi bara fortsätta.. jag minns hur lycklig jag var på denna plats.. ingenting ont fans.. mörkret kunde inte få tag i mej .. 
 
 
ett annat minne som väcker  mina tankar är en sommardag i  Juni.. Jag var så lycklig.. jag var så hoppfull..
roliga stunder låg och väntade på mej.. friheten .. den vackra vackra friheten.. det var den som väntade på mej..
jag var påväg emot den..
det var en så fantastisk känsla.. jag var glad..
finns det något som är värdefullt så är det friheten.. det många önskar sej allra mest.. men vissa kommer aldrig få det..
aldrig ens få en skymt uttav det...
ibland tänker jag på att världen är så annorlunda.. ibland så orättvis.. vissa stunder vill jag blunda för det som står framför mej.. men att blunda hjälper dej ingenstans.. att blunda är som att gå vilse långt långt borta.. och inte se vägen hem..
 
 
en annan grej jag vill skriva några ord om är förändring.. vi alla förändras.. jag förändras du förändras..
förändring är något som kan vara spännande men också läskigt.. ibland är det både och..
ibland växer vi ifrån varandra vare sej vi vill eller inte..
jag tror att det är  som vägar.. vilka vägar man väljer att gå.. vilka vägar som är rätt och fel.. men kanske finns det inget rätt och fel ? det som en gång var rätt väg kanske blir fel , och det som en gång var fel väg kanske blir rätt.. vägarna kanske också har förändring..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Då du log och sa..

♥ Vissa nätter kan jag inte sova.. då ligger jag i min säng och tänker , tänker på saker som jag kanske egentligen inte borde tänka på.. saker som är omöjliga att klura ut..
saker som det kanske inte finns något rimligt svar på.. eller som jag aldrig kommer finna svaret på.. 
ibland tänker jag på personer.. personer som får mej att le .. och personer som har fått mej till tårar.. personer som får mej att känna mej livsfull,lycklig,speciell och unik.. men ibland kommer dom obehagliga tankarna på människor som fått mej att känna mej ensam,instängt,ledsen och arg..
ibland blir jag fruktansvärt arg och irriterad på mina tankar.. det finns ju så mycket fint att tänka på och ändå så tänker jag ibland på det som i mina ögon inte alls är fint..
 
      
 
men varje gång det händer så tvingas jag alltid inse varför jag tänker på det..
om man inte tänker på det negativa obehagliga tankarna så märker man inte hur underbart fiina dom glada tankarna är.. 
tankar är som en gåta.. ett mysterium. ett hopp..
jag vet inte .. men dom finns ändå där .. 
 
 
 
 
 
 

 
Ja då var det dags för några läsarfrukostar!  
 
Sofie♥
 
Sofie♥
 
 
Här är ett par smaskiga frukostar från Sofie ♥
 
 
Paulina ♥ åt och drack  färskpressad apelsinjuice + knäckebröd med salladsblad, gurka, fetaost & örtsalt + kokt ägg + grekisk yoghurt med persika & honung till frukost.
 
Ett stort Taack till alla som varit med ! 
Hoppas ni är med flera gånger ! ^^ 
och hoppas att många av mina fina läsare har fått inspiration .
Tyckte ni om kategorin "käsarfrukostar" ? komentera om vad ni tycker. Om ni vill att jag ska fortsätta.
Ha det Bra Kramar HaNzA ♥
 
 
 
 

♥ Det finns en morgon då du inte längre säger farväl..

♥ En morgon så klar och ljus.. en bra känsla ett lyckorus.. 
Godmorgon alla där ute ! ^^
Nu tänkte jag gå och käka lite frukost har hittat ett nytt recept som ska provas.. men innan jag gör det så ville jag bara påminna er om frukostinlägget ! Jag har fått in en del bilder och det är verkligen JÄTTEKUL men jag behöver fler ! Så fota er mumsigaste frukost och skicka bilden till [email protected] ! :)
här är inlägget om ni vill komentera ↓
 
http://hanza.blogg.se/category/lasarnas-frukostar.html
 
Ha det BÄST ! ♥
 
 

♥ den dagen då vi möttes.. det regnade .. jag tyckte jag såg att du log.

det var en dag i sommriga Juli jag minns... du hade ringt mitt nummer kvällen innan..
jag frågade dej om du gillade att fiska och vips så satt du och jag i samma båt två dagar senare..
jag började fundera och undra.. är det här början på något nytt ? .. kommer något att förändras och isåfall vad ?
vi satt tysta i båten... solen sken och strålarna föll mot våra ansikten..
jag minns att vi böt några meningar då och då .. plötsligt när vi sitter där i båten öppnar sej himmelen och tusen regndroppar faller ner.. det går snabbt och vi är bara på några sekunder genomblöta...
 
       
 
jag minns att vi satt där i några timmar..
vi fick aldrig något napp .. varken på varandra eller på fiskarna.. vi hörde plask hela tiden .. men inte ett enda napp..
tillslut fick vi nog.. vi tog årorna och rodde hem..
genomblöta gick vi tilsammans tilbaka där vi möttes samma dag fast tidigare..
jag sa hejdå och du sa desamma och åkte iväg..
 
 

♥ Det räckte med en mening med några få posetiva ord..

Jag är hemma .. hemma i min vita värld.. det har börat regna.. åh det är så unerbart härligt..
jag var tveksam om jag skulle få höra eller känna sommarregn något mer .. men nu fann jag svaret.. 
det smattrar riktigt hårt mot glasrutan.. och jag mår så innerligt bra.. bara för regnets skull..
 
  
 
jag förstår verkligen inte hur något som regn kan vara så fint..
men med hjälp av mina tankar så har jag funnit ett svar.. när det sommarregnar känner jag mej trygg.. det känns som om inget ont kan hända mej om jag är i regnet..
det är som om det finns en mening.. och regnet ger en tid att klura ut den meningen..
 
 
jag har ont i knät.. jag har haft det ett tag nu .. men inte hela tiden .. därför har jag tränat..
jag är jätte jätterädd att det ska vara någonting allvarligt .. och att jag inte kommer kunna spela fotboll på flera veckor igen.. jag vet att det kan vänta svåra tider framför mej.. jag vill ju spela fotboll .. så hiimla himla mycket..
men just nu finns det inget jag kan göra åt det.. 
 
 

♥ Hallonfrukost åh..

Jag vaknade sådär sent som jag sa till mej själv att jag inte skulle vakna kvällen innan..
jag låg kvar och myste för mej i själv i täcket.. jag tänkte på boken som jag hade läst mitt i natten..
den var bra och jag hade svårt att sluta.. det var en sådan tid som jag fastnade i boken och inte kunde  lämna den ifrån mej.. men tillslut sved ögonen för mycket och jag la ifrån mej boken släckte ljuset och försökte drömma mej till sömns..
 
jag tror att jag somnade men jag var iallfall vaken senare på natten.. allt var kolsvart och tyst som i graven .. förutom vinden som blåste utanför min vita värld..
jag tänkte på hur det skulle vara att vara en nattmänniska.. en sån som är vaken på natten och sover på dagen..
det jag nog älskar allra mest är nog att vara vaken sent på natten och drömma tänka skriva.. och sedan så älskar jag ju dom underbara morgononarna då solen sträcker sig in genom fönstret och natten plötsligt blivit dag..
så jag tänkte på hur det skulle vara att vara vaken på natten och morgonen och sova på förmiddagen och eftermiddagen... men sen kom jag på att då skulle jag nog inte kunna träffa vänner och familj lika mycket.. och jag skulle inte ha samma kontakt med världen.. så jag tror att jag föredrar att sova som en vanlig människa..
denna morgon åt jag hallon med mjölk samt 2 knäckemackor... mmm åh.. jag inser att det faktiskt forfarande är sommarlov .. 
 
     

♥ om jag får chansen att få känna sommarregn igen..

♥ jag sitter här och funderar.. funderar drömmer och tänker..
min sommar har haft underbara tidpunkter.. stunder som jag aldrig kommer glömma. sommaren 2012 har gett mej minnen för livet.. 
 
               
 
jag har börjat dagdrömma och det är underbart.. jag har njutit av dom vackra stunderna som gör att min själ mår lite extra bra.. jag har känt euphoriska känslor som gjort att jag ryser i hela kroppen..
jag har skrattat så mycket så att jag fått ont i mungiporna.. 
jag har blivit så lycklig just dom dagarna då det varit sommarregn..det finns nog inget på sommaren som jag älskar så mycket som sommarregn...åhh...jag har tänkt tilbaka och insett att jag faktiskt har gått vidare..
 
      
 
men även om jag haft dom här oerhört fina underbara stunderna så finns det även tider då jag inte alls mått bra
då jag bara hade velat sjunka genom jorden gräva ner mej så att ingen kan se mej , blivit osynlig för en stund..
vissa tider har jag gråtit av olycka ... låtit tårarna rinna bara för att jag mått så innerligt dåligt..
men jag grävde aldrig ner mej och jag blev aldrig osynlig när jag helst ville.. nej , jag stog kvar på samma plats jag grät och försökte sträcka på ryggen så gott jag kunde..
 
           
 
och även om det inte hjälpte något vidare så gjorde det mej lite starkare.. och just dom stunderna som jag sträckte på ryggen med tårarna på kinden har gjort mej till den jag är idag..
 
 
         
 
 
 
jag har blivit lite starkare och självsäkrare efter varje gång .. och just det att bli självsäkrare är något som jag tror att man får jobba med hela livet..
jag är bara ett barn än så länge och jag har en lång väg kvar att vandra .. men min vänner .. jag kan berätta att jag är på god väg.. ♥
 
 
 
         
[Bilder lumizGF3 Fotograf HaNzA Redigerad av HaNzA© ♥]
 
 

♥ jag är hemma.. hemma som aldrig förr..

♥ Hej sockersöta varelser ! här kommer en text om en solig  dag  den femte augusti 
 
 
vi säljer fika på sommarens kulturmarknad.. på fikabordets alla kakfat finns det mumsiga kärleksmums,toscoskaka,hasselnötskakor,hallonpaj samt nybryggat kaffe,te och saft..
solen lyser starkt mot mina små lyxmarängers choklad vilket gör att den smälter.. smälter sådär härligt som sommarchoklad brukar smälta..
 
  
 
på kulturmarknaden fans det även loppisfynd,doftpåsar och mycket hemstickade saker..
små små  sockersöta mössor för bebisar.. stickade kläder i alla regnbågens vackra färger..
 
 
bredvid fikabordet hade jag även mitt egna lilla bord med små påsar fyllda med schackrutor,kolakakor,chokladsnittar,lyxmaränger och sockerpopcorn ..
 
 ♥ 
 
 
ja detta var min dag i textformat..
hoppas ni har haft en fin dag !
kramar HaNzA ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ den fjärde augusti.. en biolördag med sol på himmelen..

♥ Idag är jag hos en kompis.. vi har sovit i bäddsoffan i vardagsrummet hela natten..
vi låg och viskade om roliga minnen efter klockan hade slagit midnatt.. det var fint och jag kände lyckorus i den svarta natten..
idag står solen högt upp på himmelen och det är varma grader som står i tidningen..
ikväll ska vi på bio .. vi ska se Cockpit och jag hoppas att den ska ge oss ett gott skratt.. :)
 
       
 
det är lördag den fjärde augusti .. och OS är i full gång..
sommaren börjar sakta glida mot sitt slu och snart är det skola igen..
även om jag inte är någon läx-älskare eller plugg-tjejen så ska det ändå bli kul att få börja med lite rutiner igen..
och eftersom jag börjar i en ny skola hoppas jag såklart på att träffa andra fina vänner ..
 
nästa vecka kommer vi ha 3 fotbollsträningar i veckan .
det är underbart och jag längtar redan ..
snart börjar även handbollen åh vad härligt..
men nu ska vi nog ta och stoppa i oss lite lördagslunch i magen..
ha en underbar dag
kramar HaNZA
 
  
[ Bilder från INSTGRAM @browneyesis © ♥ ]
 

♥ Fullmånens natt..

Det är natt.. en svart natt.. Nej , mer mörkblå natt.. det har varit en solig dag i augusti . och jag har varit med en fin vän.. Vi har ätit gifflar och bakat.. vi har solat och spelat kort.. men nu är klockan lite mer än en timmer efter midnatt .. och jag vet jag borde verkligen sova .. men jag är så sugen på att bara vara .. va uppe mitt i natten

.. kika ut när stjärnorna klär himmelen så fint .. och fullmånen lyser lika starkt som den självsäkraste personen på hela jorden.. jag vill skriva ord .. spela gitarr .. men klockan är för mycket och mina ögonlock vill stänga sej .. Stänga sej för natten så att jag kan se alla vackra drömmar .. så därför säger jag godnatt och dröm sött :)

 

 

 


♥ Den 1:a augusti då det sommarregnar...

♥ Det är den första augusti.. Hela juli har packat väskan och flytt..
själv står jag kvar i augusti-regnet och tänker..
 
  
 
 ♥ tänker på att sommaren sakta men säkert börjar lida mot sitt slut.. snart är sommardrömmarna över och hösttankarna knackar på dörren.. även om jag kommer sakna sommarregn , blöt varm asfallt , mjukglass i 30 plusgrader,bruna ben och sommarfrihet , sena sommarfrukostar, nätter då jag sitter i min säng och skriver medans jag lyssnar på när regnet smattrar mot fönsterrutan  så vill jag ändå välkommna hösten med ett gott ord..
 
  
tänk alla fina löv jag ska fota.. alla varma tekoppar jag ska dricka ur , gosa in mej i en mjuk varm gosig filt och bara mysa medans hösten står utanför mitt fönster.. skriva höstdikter, börja i min nya skola.. och mycket mycket mer.. det är ju ganska fint med höst ändå ? eller vad tycker ni ? 
kram :)
 
 

RSS 2.0
>