>

"du är min bästa vän"

vi var så glada vi var så lyckliga.
det var tidig kväll, solen hade gått i moln , vi satt inne på rummet, vi gjorde ingenting, plötsligt sa du "kom vi går".. jag tittade fundersamt på dig men reste sedan mig upp och följde med. sakta smög vi ut genom dörren och ut i den tomma frysna sommarluften. vi gick och gick .. vägen var lång rak och mörk.. det luktade sommar, mina ben var fulla av blåmärken från äventyren från dagarna innan.. ditt hår fladdrade i vädret på grund av vinden som inte ville ge sig av.. nu var vi framme.. i slutet av vägen fanns på sidan en liten livlig lekpark.. det var nu alldeles tyst, bara suset från björkarna ovanför oss hördes..jag tittade långsamt på dig, din blick.. åh, den var fylld med liv och leklust, du tog min hand och sprang iväg mot gungorna. vi satte oss skrattande på varsin sida och gungade som aldrig förr.. efter en stund slutade vi .. vi la oss på den gröna gräsplätten bredvid . jag kände gräset med fingrarna .. åhh, så livligt det var.. sedan tittade jag på dig , jag log mot ditt fina fräkniga ansikte.. du log brett tilbaka , då  kände jag att det var just då  jag som lyckligast, just då fans inga besvär, just då var jag bara din, just då var allt perfekt..
och det var just då som du sa "Du är min bästa vän"
 
 

29 JULI 2013

29 JULI 2013
 
Jag skrev nyss 29 JULI det är redan 29 JULI. wow..
tiden går så fort. idag har jag läst inlägg på bloggen från förra året , tjejen som skrev dom känns inte som jag. det känns som en annan person. någon person som är långt borta. jag har nästan glömt henne. men den flickan var ju jag. jag märker verkligen hur jag har förändrats det här året...
förra sommaren var jag extremt känslosam .. jag var så skör .. så ömtålig..
men nu har jag byggt upp mig mera. jag känner mig tryggare i mig själv, inte alls lika vilsen som då.
jag tänker verkligen vilken tur att jag skaffade den här bloggen, för det är så fint att kunna titta tilbaka och läsa om den lilla flickan jag faktiskt var.
Förra sommaren var jag någon som dagdrömde hela dagarna, någon som skrev om allt och inget.. 
den här sommaren har jag nästan glömt bort att dagdrömma, har inte skrivit många rader alls. 
jag har länge pratat om att leva i nuet. jag har alltid drömt om att får leva i nuet. Och i sommar så har jag faktiskt gjort det, fast jag har inte märkt det förns nu när jag väcker gamla känslor och minnen hos mig själv.
Jag har tagit tagen som den kommer och inte tagit något för givet. Jag har hittat min bäste vän hos mig själv och varit rädd om den. 
 
med andra ord jag har kommit över hinder på min livsresa.
något jag ska vara stolt över ! 
 



peepoo

Hej Där ! ^^
För några dagar sen köpte jag tidningen Egoboost Magazine. Och igårkväll läste jag ett repotage om ett varumärke som hette "Peepoo".
Peepoo är en påse gjort av speciellt biogasmaterial och funkar som en engångtoalett och gödsel. Det är perfekt för människorna i
 Afrika
Kenya
SydafrikaAsien / Oceanien Americas
Haiti     
 
där dom inte har många toaletter alls. Det stog att upp till 300 personer var tvungna att dela på en enda toalett, det låter ju förskräckligt. Tjejer blev ofta våldtagna för att dom var tvungna att gå och göra sina behov i buskarna på natten. Jag blev verkligen fascinerad av det här repotaget och tycker verkligen att det är en otroligt bra lösning på det här problemet.
Kika gärna in på deras hemsida HÄR
 
 
 
 GO PEEPOO!

RSS 2.0
>