>

... Ta en stund att fundera....

Jag har vågorna strömma mot land..
Jag känner fötterna nudda sammetslen sand..
Jag blundar  och tänker för en stund ... Jag tänker att just nu är jag stark just nu mår jag bra.. Ingen vet vad som händer imorgon.. Ingen vet vad som händer  i framtiden... Och ingen vet när döden faller in..
Jag sluter mina ögon och njuter... Efter en lång stund öppnar jag dom igen och jag börjar undra.. Vad är det med havet som gör att man mår så bra ? .. Vad e det med havet som gör att man känner sej så fri.. Ett helt år har varit fullt av svarta stunder men nu just nu ser jag ljuset i det mörka ..Ljuset fyller mins ögon ljuset fyller min själ och jag mår bra .. Vad händer imorgon vad händer om en stund ?.. Ingen vet .. Och just därför tänker jag nu njuta uttav känslan av frihet...

♥ Frihet och andra fria ord..

Hej Kära läsare ! Idag är jag på Gotland förhoppningsvis i solen med ett leénde på läpparna! ^^
Men jag har ju skrivit några tidsinställda inlägg så att det inte ska bli så tomt på bloggen. ;)
Och idag tänkte jag snacka lite om firhet..
Ja .. vissa stunder/dagar så känner man sig så himla instängd. .. Jag känner så väl igen den känslan.. Man vet inte vart man ska ta vägen vad man ska göra man vet inte vad man villl,om man vill , hur man vill ,  det känns som att man har för lite utrymme... man känner sej helt enkelt vilse.. Och det första du behöver veta är att det är OKEJ att känna sig vilse ibland..
Det gör vi alla i vissa tider.. Och att man bara får accseptera stunden som den är.. Göra det bästa av det helt enkelt. Kanske sätta sej ner glo ut genom ett fönster och samla sej lite.. Våga tänka riktigt ordentligt.. Få ordning på domdär 1000 tankarna som ligger och skaver i huvudet.. Och frömför allt glöm inte att du är FRI ! Fri som den friaste fågeln.. Du och ingen annan väljer dina val.. Du väljer vad du ska säga du väljer dina vänner du väljer dina kunskaper.. Du väljer hela ditt liv.. DU bestämmer vägen och sen vandrar du den .. Det är inte alltid så lätt att välja men man måste iallafall försöka.. Lyssna till ditt inre och agera där utifrån.. Men glöm inte DU är FRI !



Hoppas ni fått lite hjälp och funderingar från mitt inlägg.. Vill nu fråga något finns jag alltid här !
ha Det fiint Kramar HaNzA ♥


♥ En måndag som denna...

♥ Tjao Tjao !
Har kommit hem från en rolig Fotbollsträning och har precis duschat.. Måste säga att jag längtar som attans till Fotbollscupen vi ska ha i sommar ! ^^ :)) , Och iövermorgon så åker jag o familjen me kompisar och släktingar till GOTLAND ! :D
Vad ska ni göra i sommar ?

[Sommarbild Foto: HaNzA INSTAGRAM:@browneyesis]

Nä Hörrni nu tänker jag glo lite på Italien - Irland vilka hejjar ni på ? :) Ha En Sjön Kväll ! ^^


♥ Att hitta lyckan i det fina, att se det ljusa i livet.. att le åt stunden.och att ta vara på tiden..

SOMMAR SOMMAR SOMMAR äntligen är den här ! ^^
Jag kan känna gräset mellan tårna
känna jordgubbssmaken i munnen
luftas av den ljumma luften
bli brun av solen
höra vågorna vandra i land
Njuta av ledigheten
Känna känslan av att det inte finns några "måsten"


[Foto Sommarbilder: HaNzA © INSTAGRAM: @browneyesis]

♥ Ingen döljer glädjen..

♥ Hej Hej ! Hur mår ni en Lördag som denna ? :) Själv har jag varit på FotbollsCup (därför har bloggen varit en aning dålig upptaterad) . Idag har vi spelat 2 matcher Första vinst me 6-0 andra vinst me 11-0 .. Och nu ska vi tagga för morgondagens match ;)
Vad har ni gjort idag ? :) Skickar in några sjöna sommarbilder ;D





Ha Det FintFint Kramar HaNzA :)

♥ om att möta någon i vardagen .. om att möta någon mitt i dagdrömmandet..om att möta så underbara ögon..

♥.. Jag såg dina ögon.. dom såg så snälla ut.. Du pratade om något som var långt borta ..ändå ville jag lyssna..
Jag hade aldrig kunnat drömt så långt bort..men du fick mej att nuet glömma..du fick mej att fortsätta drömma..Plötsligt trycker någon på en stoppknapp och jag inser att slutet är nära..Jag ger dej en sista blick sen försvinner jag bort från dej..
Vi ses nog aldirig mer igen.. och jag kommer nog aldrig kunna kalla dej min vän..
Men tack för mötet..för att jag fick se dej.. för att jag fick le mot dej..


♥En Kväll i Juni.

Hej Hej ! Idag ska jag umgås me en Barndomsvän som jag känt sen jag var under 1 .. Ska bli Mycket roligt..Lite shopping , Jordgubbar i solen och Lite så. Hoppas ni får en riktigt fin dag .. Kram HaNzA ♥ 
Ps. Bilderna är från igårkväll .. mycket härligt Ljus måste jag säga ! Älskar sommarkvällarnas otroliga ljus. Perfekt att fota i ! ^^ :)

[Foto: HaNzA INSTAGRAM: @Browneyesis]

♥ Tisdag.

Hej Hej ! Idag har jag haft skolavslutning ! ^^ Jättehärligt me sommarlov ,  men också sorgligt eftersom jag  ska byta skola ..
Igår var jag och klassen på en Badstrand och badade och hitta på massa skojj.. Jag skriver nog mer om det senare för just nu har jag en kompis .. vi har gjort massa roliga videor och lite så..
Ha en Bra Tisdag ! :)

♥ Om att gå upp alldeles för tidigt på morgonen och fota en morgonpigg humla..

♥ Imorse när jag gick upp TIDIGT för att gå på toa så märkte jag att det var sådant underbart ljus ute !
Så jag var bara tvungen att dra på mej mjukisbyxorna hämta kamerna och Fota ute ! ^^ Och jag ångrar det inte.
 
 
 
 
Humlor har jag Fotat 2 dagar i rad nu ! Man kan verkligen inte få nog ! Dom är så roliga att fota ! :)
Och så är det ju såå himla kul när man faktiskt blir nöjd me fotot ! :))
Ha de Bääst kramar HaNzA ! ♥

♥ om att fundera i det tysta och inse att livet är så himla fint som det är..

Hej På er Alla ! ^^ Hoppas ni har en riktigt fin söndag ! Det har jag ! Jag har varit ute på promenad, ätit varm rabarber med havrefras, pratat med en fin vän,lyssnat på sjövågorna,funderat och tänkt..
Och så har jag suttit och skrivit barfota på stranden.. ♥
För mej är detta en underbar Söndag ! .. Men det går inte riktigt att bara beskriva med ord så här kommer både ord och Bilder ! :)
 
♥ Om att gå och gå utan att veta riktigt vart man ska , med fötterna på Jorden och kameran runt halsen..
♥ Om att sitta barfota vid en strand och lyssna på när vinden kontaktar träden..
 
 
♥ Om att se sej omkring och inse att livet verkligen är värt att leva..
♥ Om att längta till sommaren!
♥ om att känna sorg och glädje på samma gång..
 
 
♥ Om att märka att pennan får skugga av solen spm sticker fram genom björken som står bakom axeln.
♥ Om att känna den blöta kalla sjösanden under fötterna..
♥ om att känna den lagom kalla vinden genom håret..
 
 
 
Ha en Jättefiin Eftermiddag ! Kramar HaNzA ♥

♥ Om Humlor Fiina Känslor och Sommarregn..

♥ Hej Fiina Ni ! Hoppas ni har en Braa Lördag ! ^^ Själv började jag min dag TIDIGT på morgonen med en varm kopp vatten med citron,socker och salt i. Det är min kompis som säger att det är Bra för halsen. Tänkte att det är väl värt att testa eftersom min hals in är helt på Topp.
Sen åkte jag iväg i regnet på Jubeliumsdag med B Ä S T A  Fotbollslaget. Vår förening fyller 10 år idag ! :)
När jag kom hem landade jag i sängen och läste en tidning full av inspiration och sen drog jag ut med cykeln på våra små lantvägar med kameran i cykelkorgen.. Och vad härligt det var ! ^ det var inte sol , inte min födelsedag och inte Julafton .. Men jag hade ändå en sån Härlig känsla i kroppen ! Jaa.. Det var sommarrus jag kände ! .. Och efter en stund bestämde jag mej för att stanna och Fota på några Lila blommor och då när jag sitter där med kameran i handen så kommer det först en humla, sen en till och en till och Plötsligt är det 3 humlor framför  min kameralins och jag blir Överlycklig ! Nu ser jag min chans att få fota sommarens underbara lilla insekt ! Så jag fotar på hur länge som helst .. det kändes som att jag skulle kunna sitta där hur många timmar som helst.. Tiden hade för en gångs skull stannat..
Här är en utav Bilderna som jag blev riktigt nöjd över ! :) Kommer flera bilder !! Men jag har lite problem med uppladdningen just nu. Men hoppas att ni gillar denhär iallafall ! :)
 
 
Somsagt så har jag lite problem me (den Jädra) uppladdningen just nu så ni får Glo på en Bild så länge så kommer det flera sen !
Ha en Braa Lördag och Ät mycket Godis ! Kramar HaNzA ♥

♥ En Torsdagseftermiddag som denna .

Morsning Korsning ! ^^  Jahapp , Dåe vare Torsdag igen då ! Fredag redan imorgon.. Tiden går rysligt snabbt ! .. Inte alls långt kvar till sommarlov ! Jag har bara en vanlig skoldag kvar !! .. Det känns både Härligt,sorgligt  och märkligt. För jag lämnar ju min klass. Och jag har ju gått med dom flesta sen dagis..
Men nu går jag vidare i Livet mot nya utmaningar ! ..
Ska snart åke och glo lite på lillesyrrans Fotbollsmatch :) , Sen har jag lånat en ny bok så ska försöka läsa lite om jag hittar lusten ;) , Vad ska ni hitta på en Torsdagseftermiddag som denna ?
[Bild från igår] [www.HaNzA.blogg.se INSTAGRAM: @browneyesis]
Ha det Fiint Kramar HaNzA ♥

♥ att Kämpa för någonting .. och Lyckas !

TjoooHoo !! ^^ Hur mås det ??.. ME Mej e det Bara bra (än så länge) har bakat lite Bröd me Rabarber MuMs! ^^^Och så har jag varit ute och Fotat ! Och jag bara måste TACKA för det underbara Ljuset ! Jag är Jättenöjd me bilderna och önskade att jag kunde visa ALLA men det blev såå Hiimla många.. Så ni får nöja er med 3. Jag har haft lite Problem med uppladdningen också. Jag har det ibland men denna gången hade jag Tur ! Jag kunde ladda upp mina 3 bilder som jag ville :) Är det någon mer än mej som haft problem med Bilduppladdningen ??
JAJA.. Nog snackat nu blire Bilduppvisning ENJOY ! ^^ ;)
[www.hanza.blogg.se INSTAGRAM: @browneyesis]
Vad Tycker ni ?? ..
Jag är iallafall Jättenöjd med Färgerna och Ljuset ! :) , Visar flera bilder längre fram i Framtiden ;)
Ha en Sjöön Onsdagskväll för det ska jag ha ! Kramar HaNzA ♥

♥ Sesamkakor .

♥ Hej Hej ! Igår gjorde jag sesamkakor ! .. Sesamkakor är något som är så fruktansvärt gott men onödigt dyrt ! Därför rekomenderar jag starkt detta receptet ! .. Dels för att det blit billigare och det är så otroligt enketl + det blir alltid lite lite godare när man gör dej själv ;)
Här kommer receptet ! ENJOY ^^
♥ RECEPT SESAMKAKOR:
YOU NEED:
3 dl sesamfrön (finns i välsorterade butiker)
i,5 dl riven kokos
1 dl Honung/sirap
30 g mörk choklad (om så önskas)
This How You Do :
Häll alla torra ingridienser i en bunke.
Bland allt me sirapen.
Stek på medelhög värme tills sesamfröna har blivit gyllenbruna. (tänk på att röra om hela tiden)
Lägg smetern mellan två bakplåtspapper kavla ut fröblandningen .. så att den blir ungefär 1 cm tjock.
Låt stelna .. Medans du väntar värm choklad i vattenbad eller mickro. När sesamkakorna har stelnat häll över den smälta chokladen. Låt torka.. Bryt i bitar .. KLART ! ^^
Ska snart Iväg på match :D
Ha en Trevlig o Sjöön Söndag Bamsekramar HaNzA ♥

RSS 2.0
>