>

♥ drömtårta

regnig lördag. igår bakade jag drömrårta.. drömlikt gott var det , och inte alls lika svårt som jag trodde .. fick inspiration från kvällen innan ifrån "hela sverige bakar" då mamma och jag hade matlagningsprogram-kväll.. först halv åtta hos mej , sen mästarnas mästerkock och tillslut hela sverige bakar . oj , sen ville jag verkligen inte titta på fler matlagningsprogram HAHA.. 
 
recept hittat du HÄR !
Ha det fint ! kramar HaNzA ♥

♥ @browneyesis

Hej Hej ! Här kommer lite bilder från min INSTAGRAM där heter jag @browneyesis :)♥
 
 
 
Följ mej HÄR ! :)
 
 

♥ jag släppte din hand och sprang iväg..

det blåste , det var kallt och det var fint..
vi stod där på vägen jag tittade dej in i ögonen dina varma fina ögon .. jag önskade att  du kunde vara hos mej för alltid .. men ingenting varar för evigt..
- följer du med mej hem ? , sa du och tog min vilsna hand och tittade in i mina vilsna ögon..
jag tittade på dej och tänkte .. jag vill så innerligt gärna säga ja .. men någonting stoppade mej .. en mörk känsla kröp in under min hud och skavde inifrån.. du höll min hand nu ännu hårdare , som om att du aldrig ville släppa taget ..  jag kände inte bara en mörk känsla längre jag kände mej förlamad från tå till sistaste hårstrå..
jag böjde mej fram ställde mig på tå och kysste dej i pannan .. aldrig har något känts så verklgt,så äkta eller så sant   .. du log tills du såg tårarna rinna ner på min röda kind , jag grät .. mina läppar var torra , jag fick inte fram några ord . det ända jag kunde ge dej va en vilsen blick .. jag släppte din hand och sprang iväg ..
 

♥ lingonsmoothie

fredag. jag börjar dagen med en iskall lingonsmoothie. mmm... när jag blickar ut ser jag gula löv.. jag vill ut och fota . men solen vill inte komma fram .. jag dricker min smoothie och undrar vad jag ska fylla dagen med.. ni får gärna skriva några meningar i komentarsrutan vad ni tänker fylla dagen med.. om ni har några hösttaknar eller annat fint att berätta ! ^^ ♥
 
 
 

♥ vad är meningen ?...

det var morgon gräste var blött .. jag mötte ditt ansikte tills jag såg en annan ... ni pratade om saker , saker som jag inte förstod eller tyckte va kul .. jag tog större kliv och lämnade er bakom ryggen ..
det känns så fel .. fel,fel,fel det var inte såhär det skulle bli . kanske måste jag bara ge det tid , ja , vad vet jag . 
jag vill inte se dej , vill inte vara i närheten av dej .. vill inte höra din röst , det känner jag inte med flit .. jag ror inte för det , men jag tänker att det måste  finnas en mening med det ..
 
[Foto HaNzA LumixGF3 ♥ Blomma ©]
 
 
 
 

♥ afternoontea

HEJ DÄR
idag pratade jag och mamma om att åka och gå på afternoontea me en vän till mej och hennes mamma . jag har faktiskt inte varit på afternoontea någon gång men det låter sjukt mysigt ! ^^ man dricker te och så finns det dessertbuféer så att man får gå och plocka bakelser (HURMÅNGAMANVILLYAO) eller så får man ett trevåningsfat med bakelser scones m.m Har ni varit på afternoontea någon gång? snälla berätta isåfall ! :)
 
 
Inspiration afternoontea Bilder från WEHEARTIT♥

♥ GRATTIS KEELA!

GRATTIS KEELA !! som vann pris i blogawards ! är såå glad för keelas skull.. hon är en sjukt bra förebild alltid possetiv och inspirerande .. keelas blogg har många gånger gjort mej glad när jag varit lite nere.  keela skriver så bra texter om att vi alla är unika och alla borde våga ha sin egen stil ! det tycker jag är så rätt ni borde verkligen kika in hennes glada blogg HÄR
 

om du var här .. om du var här framför mej så att jag kunde få se dej i ögonen..

 

♥ höstens alla tankar

jag är trött och min hals mår höst .. dagarna går .. går alldeles för snabbt jag glömmer ibland bort att stanna upp ,, se mig omkring och njuta av allt fint .. en dag som idag går jag in på weheartit och hittar massor massor massor av underbar inspiration .. åh .. det är så vackert . jag är så lycklig över att weheartit finns . så otroligt fina bilder hittar jag ingen annan stans .. jag hittar bilder som ger mej ett leende på läpparna och underbart lyckorus..
 
 
idag är jag trött,sliten och höstmåeende .. jag dricker varmt te med honung i som mamma kommer in i mitt rum med , jag boar mej in i en tjock tjock varm go 30- graderströja och varma thocka sockor.. det är väldigt fint att bli omstoppad .. men om inte en så viktig händelse väntade dagen efter..
 
 
det är inte alls kul .. jag skulle ju få spela en mycket mycket viktig match imrogon och här ligger jag helt slut varm och ledsen .. jag önskade så att jag kunde få vakna upp frisk och full av energi lördagen den 22/9-2012..
dom senaste dagarna har jag fikat höstfika med fina vänner pratat och pratat om allt .. jag har också vissa kvällar ångrat pch ångrat och varit väldigt sårbar .. 
livet är indelat i perioder och kanske är jag i en väldigt speciell period just nu .. ja vad vet jag .. men vad det än är och vad som än händer så ska jag klara av det
 
 
ha det så fint och njut av den fina årstiden kram 
HaNzA ♥

♥ vi alla är nere ibland och det är männskligt..

Hej människor.. Idag ville jag berätta lite om att det inte är fel att få vara sura och arga ibland ..
vi alla är männsikor right ?
vi alla är olika människor , vi tänker olika vi agerar oliga vi lever olika .. alla hara dagar då man är lite deppig kanske sur och det känns som världen är emot en.. jag vet..
men det man ska komma ihåg när man står där och bara vill slå sönder en väg eller skrika håll käften till någon så ska man komma ihåg att det är okej att vara sur nere och förbannad ibland .. det är inget fel . det är männskligt.. nu menar ju inte jag att du ska slå sönder dendär väggen eller skrika håll käften till den personen men att du får tänka att du skulle göra det .. och jag vet man ska alltid tänka posetivt och inte neråt .. men av erfarenhet kan jag berätta för er att det inte funkar alla gånger .. och då är det sjönt att veta att det man tänker ät okej.. sen kan man blir tjurig för att man är arg på någon eller ledsen men det är en annan sak.. hoppas ni har fått ut lite utav min text.. har ni funderingar,frågot,tankar ni vill dela med er av så maila dom till hanza@hotmail.se .. Ha det fint kram HaNzA♥
 


 
 

♥ jag släpper inte taget . jag vänder inte ryggen till, för jag vill inte mista dej..

vissa stunder tänker jag mycket på dej ... det var bara dagar sen .. vi hade sånna guldstunder.. när dom varade fans det inget mer i världen jag kunde önska .. det var fint.. vi skrattade och grät ..  vi var vi , bara vi. och vi släppte aldrig taget om varann eller vände ryggen till varann .. vi var äkta båda två .. och det var det som gjorde oss så starka .. vissa dagar var vi inte glada  , lyckliga eller ens hoppfulla men vi kämpade tilsammans vi lyfte upp varandra och fortsatte mot ljuset .. ingen kan få mej att känna som du gör .. nu är tiden över och jag ser dej inte lika ofta.. jag skrattar inte lika äkta som då .. men vi finns kvar .. ingen har dött... du är där och jag är här .. men ändå kan inget skilja oss åt .. ♥
 ♥ hur ska man leva och hur ska man dö..

just nu går allting så snabbt.. det är som om något snurrar och man måste anstränga sej för att hänga med..
jag hinner inte ens se ditt ansikte lika ofta längre..
men ändå så finns du alltid i mina tankar och i mina dagdrömmar därifrån suddas du aldrig bort .. 
höstvindarna är starka och kalla .. men dom kommer med någonting viktigt .. viskningar .. viskningar som ropar 
- du är stark .. ingen kan bryta ned dej ..
 


 
en gång så frågade jag dej
- när man säger "på vägen" , då menar man väl egentligen på vägen till döden ?
du svarade så klokt ..
- ja ,  lilla flicka det är "på vägen" till döden som kallas  livet ..
 
 
jag förstod kanske inte i samma stund.. men jag hade något att fundera på .. något att försvinna lite i..
på vägen till döden.. ja men vad är då döden egentligen?
och vad är livet egentligen?
och hur ska man leva och hur ska man dö..
folk säger ofta att jag tänker för mycket ..och det är något jag kan hålla med dom om.. men samtidigt om jag inte gjorde det så skulle det inte riktigt vara jag.. det skulle vara som en pusselbit som fattades om man tog bort mina tankar.. jag är en tjej som tänker på allt mella himmel och jord och så är det bara ..
 
ha det fint ♥
 

♥ INSPIRATIONSBRIST

söndag..
det är varm solen skiner .. det är för varmt för min smak.. idag är en dag då jag har brist på inspiration.. jag är helt tom på isnpiration pch det känns inte alls bra.. hur många bilder jag än tittar på instgram så vaknar aldrig den där inspirationsglöden inom mej.. 
kanske ni kan hjälpa mej med lite inspiration ? komentera något som inspirerar dej ? länka ett bra inlägg eller skicka en fin bild till hanza@hotmail.se
det var mina ord för idag. (punkt) (kram HaNzA♥)
 
♥ vad vill ni att jag ska skriva mer om ? :)

Hej Hej små varelser .. :P
eh. idag ska jag spela match .. japp.. eller om typ en timme lite mer exakt. men jag tänkte såhär att ni skulle tipsa mej vad ni vill ha mer i bloggen ?? vill ni ha mer frukostar , recept , bilder ,dikter ? eller något annat skojjigt förslag? sug på den tabletten en stund och sedan skickar du ALLA dina fina förslag antingen till min mail : hanza@hotmail.se eller direkt i en komentar ! :)
Hörs senare ..
 


 

♥ smile like you are woth it..

Först mötte jag er i det soliga sommarvädret.. vi var glada och förväntansfulla.. vi log och skrattade.. vi var påväg med kamerorna i händerna..
 


 
 
sedan gräddade vi våfflor som vi åt med 4 sorters syltar fikonmarmelad,jordnötsmör och grädde .. mums !
 
 
vi svslutade dagen med gudomliga kladdkakemuffins .. :))
 
Taack för den otroligt fina dagen med fina vänner ♥

♦ mitt första höstandetag..

det sa bara swish och plötsligt sitter jag med en kopp te i handen och tittar ut genom fönstret .. löven har färgats och regnet öser ner.. det är så otroligt fint att titta på .. men det är inte längre sommarregn jag ser.. nu är det höstregn.. 
det är kallt och man känner att vinter börjar förbereda sej .. löven börjar lida mot döden och dom sista blommorna tar än en gång en titt mot solen som inte längre ger dom värme..
  
det bästa med hösten
 
♦ man kan sitta inne med en mysig filt och dricka höst-te
♦ man kan ta superfina höstpromenader och gärna ta med sej kameran för att fota alla fina löv
♦ man kan plocka skogen alla svampar och göra en höstig mysig svamsoppa
♦ man kan skriva dikter om höst eller fina sommarminnen som man börjar blicka tilbaka till
♦ ta en höstfika med en fin vän 
♦ köpa en mysig halsduk som man kan gömma sej i då man fryser
 

 
Vad tänker ni göra på hösten ? :)
 
 

♥ Jag vill visa dej min snurrande drömvärld..

något som får mej att må bra.. något som får mej att vara stark.. något som får mej att resa mig upp igen när jag snubblat över dina skosnören..
i mitt huvud snurrar allt .. där inne växer tankar som föder nya tankar tills det blir ett stort trassel .. det är då jag börjar tänka på dej .. en tanke som får mej att le .. som får mej att glömma trasslet en stund och bara vara jag.. en tanke som jag kan ägna mej åt när jag vill ... jag vill bara visa dej fiina saker .. jag vill visa dej mitt leende och jag vill visa dej min snurrande  drömvärld..♥
 


 
 
 
 

♥ Deep Dye :)

Hej Hej ! Jaa häromdagen prövade jag på "Fake Deep Dye med spray från buttericks. Fick inspiration från Caty och skyndade mej in på buttericks.se och beställde hem en flaska röd spray... Det var dock inte så kul när jag fick reda på att vi hade en Buttericksbutik i stan då jag hade beställt en flaska hem med ganska dyr frakt.. men iallafall så blev jag nöjd när burken kom .
Vad tycker mina gulliga läsare ? :)
 

 Ha en Bra Dag (och lämna gärna en eller 2 komentarer efter dej)
Kram HaNzA ♥

♥ Höstmarknad

Godagens Höstmänniskor ! ^^ Idag har jag varit på höstmarknad hela dagen och är sjuuuukt trött ! Har hjälp mamma med att sälja fika och bakade hela dagen igår. Nog är det kul men oj vad det tar på energin.. men iallafall så var det inte de jag ville ta upp i dagens inlägg , det jag ville ta upp var vad jag hittade på coop häromdan.. Ni vet ju att jag snackade om weetabix i något inlägg tidigare och häromdan så upptäckte jag weetabix mini ! SJUKT sööta och jättegoda ! Perfekt till frukosten :)
 


 
 
Så vad har ni fyllt eran dag med ? :)

♥ LOVE

det är grönt i parken och gräset luktar blött.. vi sitter under eken som skyddar oss ifrån regnet. regnet öser ner och sommaren är ung .. du ler mot mej och tar min hand.. jag ler mot dej och blir alldeles varm.. låt tiden får stanna låt tiden stå still.. att sitta här med dej det är det ända jag vill .. 

 

♥ ångest tankar..

jag vet inte vad jag vill. jag vet inte vad som kommer hända.. jag vill gråta och vara ledsen för att jag aldrig kan ta snabba beslut.. jag vill vara en sån som kan bestämma sej och inte tvivla på minsta lilla beslut..
jag vill jag vill jag vill.. men viljan är inte stark nog... jag vill säga att allt är bra.. jag vill säga att jag är lycklig.. men jag vill inte ljuga ..
 
 


 

♥ every step I'm take ..

jag vill göra stunden jag vill vara allt .. det är höst och det börjar bli riktigt kallt.. när jag går på vägen lyssnar jag på veronica maggios skivor och känner hur höstvindarna blåser igenom min kropp.. tänk vad saker kan förändras på så kort tid.. jag är inte längre den jag var för ett år sedan.. nya saker händer och själv försöker man bara hitta kontrollen och hänga med så gott det går.. men det är inte alltid så lätt.. snarare aldrig så lätt. ibland behöver man stanna upp , tänka efter kanske fälla en tår eller flera.. men det är så livets cirkel fungerar.. du kommer aldrig kunna veta saker i framtiden , du kommer aldrig veta vad som lurar bakom hörnet.. du kommer aldrig kunna vara helt säker på vilka personer du kan lite på och inte .. i slutändan har du bara dej själv .. så var rädd om dej och våga aldrig svika  dej själv..
 


 
 
 
 

♥ en kväll då månen står högt på himmelen..

Hej Hej ! Här om dagen var månen så himla fin uppe på himmelen. Det var ganska mörkt ute och jag tror det var fullmåne. Det såg så himla coolt ut nät molnen gled över månen sådär som på filmer .. Så jag tog fram stativ och kamera. Och det var himla mysigt att bara stå ute i det knäpptysta och fota .. alldeles för sej själv..

 
 

♥ att ta dagen som den kommer .. och att leva idag..

att ta dagen som den kommer är inte alltid lätt.. det är inte lätt när man vill hinna med så mycket underbart medans man är fri.. 
 ♥ om stigar jag vandrar..

♥ jag vandrar på skogens stigar den 1:a september.. det är tyst och jag kan höra mina egna andetag.. 
något annat jag kan höra är även mina egna tankar .. jag njuter av tystnaden .. jag njuter uttav stiillheten .. ingenting rör sej förutom vattendropparna som faller i från granbarren.. mossan är blöt och mina skor är dygnsura..  ändå så har jag inga planer alls på att ta stigen hem .. 
 
 
 
 


♥ Ben & Jerry's

♥ Godmorgon alla fina bloggläsare ! ^^
Idag visar kalendern den 2 september .. oj .. höst redan.. iallafall så ska jag spela fotbollsmatch snart. Så jag tänkte bara visa er några musmsiga bilder på Ben & Jerry's :) Den BÄSTA glassen som finns. Och jag älskar deras utséende jag blir så glad av alla fina glada färger!
Så därför tänkte jag sprida lite lycka till er också ! ^^
  
Ha en Suuuper Bra dag så hörs vi snart !
Kramar 
HaNzA ♥

♥ cookies ♥

♥ Igår köpte jag ett paket "minicookies" .. dom va urgulliga ! 
så små och söta .. jag gillar små söta bakverk .. Dom här småkakorna är perfekt att bjuda på när man bjuder hem kompisar på minifika :) åh .. det är sånna här detaljer som gör dagen så fin ! ^^
 
 
 
        
                           


 

RSS 2.0
>